RECOMANACIONS

Hola a tots i totes!

Si esteu aquí és perquè probablement us agrada la lectura tant com a nosaltres.

Aquesta secció volem que us serveixi d’inspiració quan no sapigueu quin de tots els nostres llibres voleu escollir o simplement per poder anar descobrint grans històries.

Voleu que la gent conegui el vostre llibre preferit? Escriviu-lo i el recomanarem a la web!

LLIBRES

JOCS

Descobriu la petjada Emparelleu 25 animals amb llurs petjades.

Demostra la teva destresa emparellant cadascun dels 25 animals amb llurs petjades. Amb il·lustracions de Marcel George. Saps reconèixer la petjada d’un elefant? I d’un panda? I seguir la pista d’un coiot? Guanya qui aconsegueix fer més parelles!

King of Pandas Un joc de estrategia i memoria.

Un joc de memòria de Londji per a petits i grans amb 36 cartes d’animals il·lustrades per Txell Darné i fabricat a Barcelona. A més, hi ha unes 10 cartes d’acció on el joc el farà més emocionant. El joc consisteix que les famílies d’animals s’han despistat i no es troben. Cal reunir-les, però vigila perquè hi ha alguns animals que no ho posaran gens fàcil! Les instruccions són en català, castellà, francès, anglès alemany i italià.

Empatik. 45 emocions. 5 jocs diferents

Empatik és un joc de cartes per entrenar l’empatia (45 emocions de 6 famílies diferents, 9 comodins que encaixen en dues o més famílies emocionals). Cinc passos a entrenar i cinc propostes lúdiques d’entrenament empatik! Un joc de cartes creat per la Júlia Prunes on poder treballar l’empatia.

Tutty Un joc de famílies diverses.

Tutty és un joc de cartes que promou el respecte a la diversidad afectiva, sexual i familiar.
Contribueix a la superació dels prejudicis i estereotips de gènere oferint models alternatius de convivència. Sobretot, pretén que nens i nenes aprenguin que les relacions familiars es fonamenten en l’afecte, la cura i el respecte. Tutty va dirigit a aquelles persones que busquin jocs no sexistes, que promoguin la superació de estereotips de gènere i que mostrin la diversitat oferint nous referents.
Tutty va més enllà i contempla també un projecte educatiu dirigit a centres escolars.

Sushi Go! Un joc deliciós

Siguem o no expert en sushi aquest joc ens proposa un divertit, ràpid i senzill joc de cartes on l’objectiu és ser el millor cuiner de sushi. Però, no és tan senzill perquè falta destresa, rapidesa i molta astúcia, i, sobretot, molta sort. Joc de cartes molt divertit per dissenyar el teu propi menjar. És un joc de velocitat, memòria i molta astúcia amb unes cartes molt originals i dibuixos molt acolorits. És un joc familiar per tota la família a partir de 8 anys.

Meow! Un joc d’equilibris

Londji ens porta un joc creatiu on l’objectiu és potenciar la motricitat fina dels infants i jugar alhora. Joc de fusta per a tota la família on haureu d’aconseguir que no caigui cap cabdell de llana. Ho aconseguireu?

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes