RECOMANACIONS

Hola a tots i totes!

Si esteu aquí és perquè probablement us agrada la lectura tant com a nosaltres.

Aquesta secció volem que us serveixi d’inspiració quan no sapigueu quin de tots els nostres llibres voleu escollir o simplement per poder anar descobrint grans històries.

Voleu que la gent conegui el vostre llibre preferit? Escriviu-lo i el recomanarem a la web!

LLIBRES

JOCS

Poder menstrual. Escrit per Maisie Hill i il·lustrat per Lucie Birant. Alba Editorial. Barcelona, 2023.

Poder menstrual són 48 targetes i una petita guia per ajudar-te a portar un registre del teu cicle menstrual. Per conèixer les fases per les quals passa, les hormones que intervenen i com afecta tot en l’àmbit físic i mental. Pots aprendre a jugar les teves cartes i harmonitzar la teva vida diària del teu cicle menstrual, dins del possible. Les cartes poden servir com una estratègia d’autoajuda que més et convingui en cada moment.

MicroMacro Crime City

Benvinguts a Crime City, una ciutat on hi ha crims per tot arreu. En aquest joc els secrets són mortals, els robatoris són sigil·losos i els assassinats són a sang freda. Els polis locals han perdut el control i, per aquest motiu, les vostres habilitats detectivesques són indispensables!!! MicroMacro és un joc cooperatiu de detectius. Junts resoldreu casos enrevessats i, ULL!!! És un joc per detectius de veritat!!!!

Descobriu la petjada Emparelleu 25 animals amb llurs petjades.

Demostra la teva destresa emparellant cadascun dels 25 animals amb llurs petjades. Amb il·lustracions de Marcel George. Saps reconèixer la petjada d’un elefant? I d’un panda? I seguir la pista d’un coiot? Guanya qui aconsegueix fer més parelles!

King of Pandas Un joc de estrategia i memoria.

Un joc de memòria de Londji per a petits i grans amb 36 cartes d’animals il·lustrades per Txell Darné i fabricat a Barcelona. A més, hi ha unes 10 cartes d’acció on el joc el farà més emocionant. El joc consisteix que les famílies d’animals s’han despistat i no es troben. Cal reunir-les, però vigila perquè hi ha alguns animals que no ho posaran gens fàcil! Les instruccions són en català, castellà, francès, anglès alemany i italià.

Empatik. 45 emocions. 5 jocs diferents

Empatik és un joc de cartes per entrenar l’empatia (45 emocions de 6 famílies diferents, 9 comodins que encaixen en dues o més famílies emocionals). Cinc passos a entrenar i cinc propostes lúdiques d’entrenament empatik! Un joc de cartes creat per la Júlia Prunes on poder treballar l’empatia.

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes