RECOMANACIONS

Hola a tots i totes!

Si esteu aquí és perquè probablement us agrada la lectura tant com a nosaltres.

Aquesta secció volem que us serveixi d’inspiració quan no sapigueu quin de tots els nostres llibres voleu escollir o simplement per poder anar descobrint grans històries.

Voleu que la gent conegui el vostre llibre preferit? Escriviu-lo i el recomanarem a la web!

LLIBRES

JOCS

Puzzle Minimoni

Sis jocs en un per estimular la creativitat en família. Inspirats en les aventures del Minimoni. La protagonista dels àlbums il·lustrats de l’autora Rocio Bonilla. Amb aquest joc aprenen a seguir pistes, a construir torres, i molt més!!!

Sushi Go! Un joc deliciós

Siguem o no expert en sushi aquest joc ens proposa un divertit, ràpid i senzill joc de cartes on l’objectiu és ser el millor cuiner de sushi. Però, no és tan senzill perquè falta destresa, rapidesa i molta astúcia, i, sobretot, molta sort. Joc de cartes molt divertit per dissenyar el teu propi menjar. És un joc de velocitat, memòria i molta astúcia amb unes cartes molt originals i dibuixos molt acolorits. És un joc familiar per tota la família a partir de 8 anys.

Origami Un joc entretingut

Amb aquest kit d’origami Djeco porta tot el necessari per crear diferents figures seguint les clares instruccions que ens expliquen pas a pas. Tots els models són fàcils de fer, ja que compten amb unes línies delimitades que indiquen on s’ha de fer els plecs. Tot plegat està en una pràctica carpeta per guardar. Manualitat molt recomanable per fer-lo individual o amb la família i està fabricat amb materials de qualitat.

Drac Game! Un joc creatiu

47 peces per jugar que permeten treballar diferents aspectes importants per al desenvolupament de l’infant des d’una vessant lúdica, espontània i no dirigida, permetent explorar sense límits la seva creativitat. Estimula la creativitat i la imaginació, a més de la memòria i la lògica. A més, promou la capacitat d’observació, concentració i orientació espacial.

Save the cat! Un joc cooperatiu

Un joc cooperatiu en què ajudarem els bombers a apagar el foc per poder salvar el gatet que ha quedat atrapat a la teulada. Treballa l’aprenentatge dels números i el seu valor genera debat per assolir acords sobre quina és la major estratègia a seguir i ajuda a gestionar la tensió. Us hi animeu?

Meow! Un joc d’equilibris

Londji ens porta un joc creatiu on l’objectiu és potenciar la motricitat fina dels infants i jugar alhora. Joc de fusta per a tota la família on haureu d’aconseguir que no caigui cap cabdell de llana. Ho aconseguireu?

Naviplouf. Joc magnètic

Djeco revoluciona el clàssic joc d’enfosar la flota per adaptar-lo als més menuts. El joc de taulell i peces magnètiques ve en un estoig metàl·lic en forma de vaixell. Podràs enfonsar tots els vaixells?

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Tots els dies: 10:00 – 20:30

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes