QUI SOM I QUÈ FEM?

QUI SOM?

BAMBÚ, UN ESPAI ALEGRE PER GAUDIR DE LA LECTURA (#BAMBURITZAT)

Bambú és UN ESPAI D’ACTIVITATS CULTURALS ON GAUDIRÀS AMB LA FAMILIA

Està basat en la diversitat i riquesa literària que ofereix la literatura infantil i juvenil en tots els àmbits. A partir de la nostra experiència, il·lusió i especialització, volem apropar la cultura als petits lectors de Terrassa.

Amb Bambú et sentiràs IL·LUSIONAT

Sempre amb el llibre i els lectors com a centre de l’experiència, donarem a conèixer llibres de qualitat a partir d’una selecció molt acurada tenint en compte els valors socials i de projecte.  A més de tenir un racó de joguines educatives, manualitats i un espai de llibres d’adult  per complementar l’experiència del nostre espai.

Tu i Bambú CREIXEREM PLEGATS

L’amor pels llibres serà l’excusa per teixir complicitats amb les famílies,  escoles, associacions, biblioteques i altres per acostar el nostre compromís de voler expandir i encomanar la nostra passió al nostres clients.

QUÈ FEM?


No volem ser només una llibreria on us pugueu apropar a buscar els títols que més us interessen a petits i grans, sinó que volem potenciar la cultura, volem fer-vos veure com pot d’interessant ser la literatura i com entre tots podem treure el màxim profit als tallers que hem preparat per vosaltres.

Cada dissabte farem els SATURDAY KIDS. Un calendari on hi ha activitats per tots els interessos i per a les diferents edats. Contacontes per als més petits, tallers de manualitats i joguines, clubs de lectura i algunes propostes molt especials que anirem publicant i donant a conèixer.

Però aixó no és tot, durant de la semana també farem activitats pels adults amb Clubs de lectura adaptats que us resultaran captivadors i estimulants.

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes