ACTIVITATS

26/11 Taller de ioga- 11h

Començarem la nostra celebració amb un conte molt especial i, a més, farem una sessió de ioga amb l’autora Kima Contes.

Aquesta és la meravellosa història d’en Roc l’espantaocells. En Roc viu al bell mig de la Natura al centre dels camps, li encanta viure allà. Els seus amos, una família molt alegre, el cuiden molt i sempre li diuen coses boniques. A les nits de lluna plena en Roc es desperta i fa ioga tot observant el que veu al seu voltant.

“Respira, inhala, exhala…

26/11 Contacontes amb Vivim del Cuentu i l’il.lustradora Pièrangela Humet – 12h

Els Vivim del Cuentu vindran a explicar de manera molt divertida l’última novetat dels Contes desexplicats El ganxo del capità Garfi amb la participació també de la il·lustradora del llibre Pieràngela Humet . A més, promocionaran la col·lecció Fruites i verdures. Els Vivim del Cuentu som un grup de 8 rondallaires que vam néixer el desembre del 2006 per tal de fer arribar els contes i fer volar la imaginació a petits i grans d’arreu del país.

Ells creuen en el poder dels contes per a educar, per a fer pensar i també, és clar, per a entretenir. Per això fa temps que creem i escriuen les seves pròpies històries per apropar els infants a noves realitats. Entretenen, eduquen, fan pensar i fan volar la imaginació!!!!

26/11 Karaoke Familiar – 17:30h

Al a tarda farem un karaoke familiar participatiu on els assistents demostraran les seves habilitats cantant i, fins i tot, ballant. Hi haurà un repertori per als petits, mitjans, adolescents i també als grans. A més, pels que vinguin a celebrar el nostre aniversari amb nosaltres hem preparat una panera ben plena de llibres, jocs i, molt més. Espolsa’t la vergonya i treu l’artista que portes dins teu. El micro i la música t’esperen a Bambú!!!

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes