ACTIVITATS

DIMARTS 06/06 LLIBRE LLAMPEC FESTIVALET CONTACONTES “HORITZÓ” DE CAROLINA CELAS (EDTIORIAL LA TOPERA) – 18h

Llibre Llampec vol reivindicar i celebrar la literatura sense presses, aliena a modes i atemporal. Els llibres que proposem han estat, per diferents motius, efímers i invisibles per a molts lectors i lectores; però, en canvi, per a nosaltres són meravellosos i excepcionals. Ara els volem recuperar per fer-los lluir com es mereixen. Viva els llibres de fons!!!!!!! I per celebrar-lo farem un contacontes amb uns dels àlbums il.lustrats de l’Editorial La Topera “Horitzó” que va tenir una menció honorífica il.lustradors Bologna Children’s Book Fair 2019 i va ser finalista Nami Concours 2019.  L’horitzó ens envolta per tot arreu. Aquí. Allà. Més lluny. Visible o invisible. De vegades, distant. D’altres, tan a prop. Discret. Silenciós. Infinit. Difícil d’entendre. Sempre sembla que se’ns escapa i, tanmateix… Àlbum il·lustrat de gran bellesa, amb una història poètica que ens parla de la perspectiva del temps. La història transmet sensibilitat i tendresa. Amb un ús del colors molt especial.  Recomanat per a totes les edats. Disseny i grafisme molt treballats.


DIVENDRES 09/06 CONTACONTES EN ANGLÈS “A TASTE OF THE MOON” – 18h

En Javi d’”English with Little” torna per explicar-nos “A Taste of the Moon”. El conte “De què fa gust la lluna?”, però en anglès. 

Qui no ha somiat alguna vegada amb fer una mossegada a la lluna? Aquest és justament el desig que tenen els animals d’aquest conte. Només en volien tastar un trosset, però Malgrat que s’estiraven i s’estiraven no eren capaços de tocar-la. Llavors, la tortuga va tenir una gran idea: “Si t’envieles a la meva esquena, potser arribarem a tocar la lluna”, li va dir a l’elefant. Així, van apareixent tots els animals fins que arriba l’últim, el ratolí. I aquest, que encara qaue sembli que no l’arribarà a tastar, aconsegueix agafar-ne un trosset… mmm!!! La lluna fa gust en allò que a més ens agrada a cada un…Activitat a partir de 3 anyets.

DISSABTE 10/06 CONTE + IOGA “ARA BUFA!” AMB L’AUTORA MARTA COMAJUNCOSA (Excellence Editorial) – 12h

La Victòria arriba de l’escola molt empipada, però la mare li explica un secret i… li ensenya a bufar!

Bufar no cura, però ajuda a sentir-se millor; et relaxa el cos i et calma la ment. Gestionar les nostres emocions de la manera correcta ens ajuda a evitar conflictes, a expressar-nos de la millor manera possible, a entendre els altres i a pensar amb més claretat. Així que, si estàs trist o trista, sents ràbia o por… tanca els ulls, respira profundament pel nas i… ARA BUFA!!! Un conte amb recursos per treballar les emocions de forma que no ens facin mal.

DISSABTE 17/06 CONTACONTES I TALLER D’ESPÈCIES MARINES”AMOR PEL MAR” AMB L’AUTORA CRISTINA OLIVARES – 12h

L’autora Cristina Olivares @contessolidaris farà un contacontes i un taller molt especial d’espècies marines. La protagonista, una nena que es diu Mar i el seu avi Niord tenen ànima de mar. Part de la felicitat que senten li deuen a l’aigua, a les platges i als éssers marins. Part dels beneficis de la venda d’aquest conte, van destinats a l’Associació Animal Latitude, una entitat que vetlla per la fauna i el medi ambient. Activitat a partir de 3 anys.

DIMECRES 28/06 CONTACONTES “MONSTRE ROSA”, ANIMACIÓ I TALLER FER UN ARC DE SANT MARTÍ – 18h

Per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ farem un contacontes amb animació del “Monstre Rosa” i un taller molt especial on farem un Arc de Sant Martí. Un conte per entendre la diversitat com un element enriquidor de la nostra societat.

El Monstre Rosa és diferent de tots els altres i, encara que això no li importi gaire, un dia decideix emprendre un viatge per buscar un altre lloc on viure. Travessarà muntanyes en bicicleta i oceans en un vaixell de paper, fins a arribar a un lloc on tothom és molt diferent i feliç. Presentarem tots els seus  nous amics i, finalment,  farem un Arc de Sant Martí ben original i maco.

DIVENDRES 30/06 CONTACONTES, TALLER DE TITELLES DIT I EXCURSIÓ AL PARC DE SANT JORDI AMB L’AMBIENTÒLEG I AUTOR DE “L’HOME QUE FABRICAVA CAIXES NIU” JAVI GÓMEZ I L’IL.LUSTRADORA GEMMA SOLÀ – 18h

El divendres a la tarda farem una activitat molt maca per apropar els nens a descobrir les diferents espècies d’ocells que tenim a la nostra ciutat. Amb l’autor del conte Javi Gómez i l’il.lustradora Gemma Solà farem un contacontes i un taller de titelles de dit. Quan tinguem cada titella al seu ditet anirem al Parc de Sant Jordi a passejar per veure els ocells i escoltar els seus cants. “L’home que fabricava caixes niu” té com a protagonista en Paco, un avi que de mica en mica redescobreix l’amor pels ocells. Li agraden tant que un bon dia decideix dedicar-se activament a construir caixes niu per ajudar-los. Un relat viu i emotiu de com totes les persones podem fer coses per cuidar del nostre planeta. És una història motivadora que, a més, és real, propera i amb la que tots i totes podem empatitzar i emocionar-nos. L’avi Paco és una persona de carn i ossos i aquesta és tal qual la història de la seva vida; un exemple fantàstic per posar de manifest que tots podem fer coses per millorar el món. També és un modest homenatge i reconeixement per les nostres estimades persones grans. Aquest és un conte adreçat especialment a infants i de lectura recomanada a partir de 6 anys. A través de les seves pàgines i les aventures dels seus protagonistes, els petits lectors descobriran les diferents espècies d’ocells que viuen als nostres pobles i ciutats i què poden fer tenir cura d’elles. Les il·lustracions del conte són una primera guia d’ocells per introduir a la canalla en el fabulós món de les aus! Un relat viu i emotiu de com totes les persones podem fer coses per cuidar del nostre planeta.

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes