ACTIVITATS

Dies 6, 7 i 8

El 6, 7 i 8 se celebra la Fira Modernista de Terrassa. La gran festa del Modernisme català a la nostra ciutat.

El carrer Volta és cada any el més important, juntament amb la Masia Freixa i la Rambla durant aquests dies. Us hi esperem a la llibreria per celebrar junts aquests dies tan macos per nosaltres (per descomptat, vestides d’època)

Activitat 21/05 – 12h

TALLER DE DIBUIX A PARTIR DE 6 ANYS: amb el Manel Mora, il·lustrador de llibres com el d'”En Drac i en Jordi, són amics?” Farà un taller de dibuix de creació de personatges.

Activitat 28/05 – 12h

TALLER FEM UN PELOPINXO: Amb material reciclable farem un pelopinxo. Decorarem amb la vostra imaginació el test a partir d’ampolles, taps i altres complements. Sembrarem llavors i observarem l’evolució del pelopinxo.

Activitat 04/06 – 12h

CONTACONTES: L’Embolic de Lidia Alcázar i il.lustrat per Seta Gimeno.

Començarem el mes de juny amb un contacontes maquíssim i molt recomanable pels més petits. T’has parat mai a pensar tot el que et volta pel cap al llarg del dia? Totes les persones tenim pensaments que ens acompanyen arreu i a l’Anna, els seus, li agraden. Però aquesta nit no ha dormit bé. El dia anterior va ser complicat, els seus pensaments se li han acumulat i no l’han deixat descansar. Avança el matí i, tot i que ho intenta, el seu malestar no millora.

Els seus pensaments s’entortolliguen i no troba la manera de desempallegar-se’n. Què ajudarà l’Anna a desfer l’embolic de pensaments?

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Tots els dies: 10:00 – 20:30

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes