ACTIVITATS

01/04 Contacontes amb dibuix en viu d’Òscar Sardà amb “Les aventures del follet Oriol”- 12h

Viatjarem al món dels contes amb les aventures del follet Oriol i el seu autor, Òscar Sardà. Dibuixarà en directe les escenes del conte mentre es fa la narració de la història. L’autor ens presentarà l’últim llibre de la col·lecció El follet Oriol i i els cavallers de la nit. Una nit, el follet Oriol i el savi Pinatell veuen unes llums a les muntanyes; són les fades del bosc, que han caigut en una trampa i demanen ajuda. Segur que és obra de la malvada bruixa Grimelda. El follet Oriol i la Xènia, amb l’ajuda de l’àguila, decideixen anar a rescatar les fades. Per aconseguir-ho, en aquesta nova aventura, s’hauran d’enfrontar als cavallers de la nit, els temibles ajudants de la Grimelda.

14/04 Contacontes amb Anna Fité amb el conte “Humans al meu jardí”- 18h

L’autora de l’àlbum il.lustrat “Humans al meu jardí” farà un contacontes molt divertit basat en taps reals. Ha arribat la primavera al camp dels talps. Des de fa anys, aquest paradís verd i florit és la seva llar, però sembla que també ha estat escollit per una colla d’humans com el lloc perfecte per fer-s’hi una casa amb jardí. El conflicte està servit! Però, i si les ganes de conviure fossin més fortes que les de barallar-se?

Amb imaginació i empatia tot es pot resoldre. Només és qüestió de voler-ho! Un conte per celebrar la natura que divertiran nens i grans.

15/04 Taller Superpatata amb l’autor Artur Laperla – 12h

Artur Laperla, l’autor del còmic per a infants Superpatata vindrà a Bambú a presentar-nos el darrer volum de la sèrie. Com ja deveu saber el malèfic doctor Malvat va convertir a en Supermax, el defensor de la justícia més ben pentinat, en una patata. Però en Supermax en comptes de resignar-se a ser un tubercle qualsevol va decidir convertir-se en Superpatata. Així comencen les aventures de la patata més famosa del món del còmic.

Si sou seguidors i seguidores d’en Superpatata no us podeu perdre aquest taller creatiu, perquè l’Artur ens ensenyarà com fer el nostre propi Superpatata!!! Així, tots els nens i nenes fans d’aquest superheroi podran endur-se volant el seu propi Superpatata cap a casa!!!!!!!!!!

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes