ACTIVITATS

01/10 Contacontes (Tramuntana) – 12h

L’editorial Tramuntana ens farà un contacontes molt original amb dos llibres molt especials nous al seu catàleg:

L’atrotinotrasto de Kathleen Doherty i il.lustrat per Kristyna Litten

Una nit, a la llum platejada de la lluna, tots els amics de l’Osset dormien profundamente. Però ell no tenia gens de son, sinó moltes ganes de jugar. De manera que se’n va anar a la ciutat de la gent a la recerca d’aventures. TAC. CLONC. ESNIF. L’Osset va tafanejar fins que va trobar…

On és l’hivern? De María Paniagua

La Sonja espera amb il·lusió l’arribada de l’hivern, però sembla que no vol arribar mai. Estranyada, la protagonista d’aquesta història emprendrà el viatge per trobar-lo. Aconseguirà que torni l’hivern?

08/10 Presentació del còmic i taller – 12h

PRESENTACIÓ “4 COBAIS MUTANTS – L’ART DE ROBAR” amb ARTUR LAPERLA

Amb la presència de l’autor farem un taller creatiu “Dibuixa la cinquena cobai”. Presentarà la col·lecció i el tercer títol que ha sortit de novetat al setembre.

Artur Laperla és un dels referents en el món del còmic i, en l’àmbit infantil, ha conquistat a milers de nens amb títols com Super Patata, el Fèlix i la Calcita i amb aquesta divertidíssima col·lecció de les 4 COBAIS MUTANTS.

15/10 Manualitats de la tardor – 12h

MANUALITATS DE LA TARDOR – EL TRESOR DE LA TARDOR” Editorial Mediterrànea

Arremanga’t, endinsa’t a la natura, coneix l’estil de vida autosuficient i ecològic de les cases rurals amb aquest preciós llibre ple d’activitats de la tardor.

Descobreix què té d’especial aquesta estació, aprèn noves habilitats de cuina, jardineria, manualitats, i gaudeix al màxim dels regals de la natura en aquesta època de l’any.

Dins d’aquet llibre hi ha un munt de manualitats i amb l’Editorial Mediterrània farem un matí divertidíssim fent unes maraques reciclades de tardor.

29/10 Contacontes amb anglès i activitat – 12h

CONTACONTES I ACTIVITAT – LITTLE AND THE AUTUMN

IT’S WINDY!
IT’S AUTUMN!
LITTLE, THE LION AND
HELEN, THE ELEPHANT
WANT TO CELEBRATE WITH
A HALLOWEEN PARTY.
BUT THEY NEED COSTUMES.

Donarem la benvinguda a la tardor i per celebrar-lo farem un contacontes molt especial amb anglès i, a més, farem una activitat molt divertida pels més petits de la casa amb English with Little. Javier i Fernanda ens presetaran en Little i els seus amics. IT’S AUTUMN! Want to celebrate with a Halloween Party!!!!

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Dilluns a dissabte 10h-14h 16:30h-20:30h

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes