SESSIÓ 6: Dimecres, 29 de juny- 19.30 p.m.

BIOGRAFIA DEL CESC CORNET, AUTOR DEL LLIBRE “#FINSAQUÍ”

Cesc Cornet (anglès, 1979) mestre per vocació i escriptor per convicció. Després de molts anys escrivint relats i formant-se en diferents escoles d’escriptura de Barcelona, s’inicia en el món de la literatura amb aquesta novel·la. Lector incansable de novel·la negra i amant absolut del True crime televisiu, ha begut d’aquestes fonts per inspirar-se en les seves històries. #FINSAQUÍ, és el resultat de la combinació d’un confinament forçat i una passió desbordant pel gènere..

BIOGRAFIA DEL MARC MORENO, EDITOR DE LLIBRES DEL DELICTE

Marc Moreno (Barcelona, 1977) és escriptor, editor i periodista. Va debutar a la novel·la negra amb Cabdills (2011) i posteriorment ha publicat Independència d’interessos (2013), Els silencis dels pactes (2014), Contra l’aparador (2015), Temps de rates (2017) amb la qual va guanyar el VIII Premi Crims de tinta i que ha estat traduïda a l’italià i al castellà, i Escapisme (2020), traduïda al castellà. També va escriure La reina de diamants (2014) a vuit mans amb Sebastià Bennasar, Llort i Salvador Macip. El 2017 va guanyar el premi Continuarà de cultura que atorga RTVE Catalunya.


CESC CORNET: “#FINSAQUÍ

Un tret, una soga, unes pastilles… El hashtag #FinsAquí ha començat a inundar les xarxes socials promovent el suïcidi, i el govern ha contractat una empresa privada per gestionar aquest problema de salut pública. Però és una qüestió de salut mental de la societat o hi ha alguna altra cosa rere l’allau de suïcidis?
I si s’induís al suïcidi de forma massiva? I si es permetessin atrocitats amb diner públic? I si hi ha una trama criminal encoberta per diferents empreses? I si… L’única manera de resoldre aquests dubtes és seguint #FinsAquí.


La desaparició de la seva filla fa que l’Anna Cabanes, inspectora dels Mossos d’Esquadra, emprengui una cerca desesperada al marge de la policia on descobrirà una veritat inquietant. La mateixa veritat que descobreixen l’equip d’activistes i de psicòlegs de Tonik, l’empresa que ha d’aconseguir disminuir el nombre de suïcidis país.

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Tots els dies: 10:00 – 20:30

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes