SESSIÓ 5: Dimecres, 25 de maig – 19.30 p.m.

BIOGRAFIA DEL J.P SANSALONI, AUTOR DEL LLIBRE “UN FINAL”

J. P. Sansaloni (Ferreries, 1992) viu a Menorca, tot i que cada mes fa una incursió breu a Barcelona. És graduat en Filologia Catalana. Es va dedicar professionalment a la correcció i l’edició. Actualment, treballa en una empresa d’intel·ligència artificial. Un final és el seu debut literari.

BIOGRAFIA DE LA LAURA HUEGA, EDITORA DE RAIG VERD

Laura Huerga és editora i fundadora de Raig Verd/Rayo Verde, editorial d’assaig i narrativa amb seu a Barcelona. Ha escrit dos contes per a nens i coescrit el llibre d’assaig Tu, calla! sobre la llibertat d’expressió i manifestació.


J.P. SANSALONI: “UN FINAL

Una científica està tancada en un laboratori obsessionada per trobar la fórmula definitiva del producte que ha sotmès a la societat: unes pastilles que contenen experiències humanes per sentir emocions i vivències alienes. La societat de consum, incapaç de crear o produir, ha trencat el mecanisme que la feia funcionar. L’home ha substituït la seva capacitat d’imaginar, cooperar i compartir per una set egoista i insaciable a la recerca d’una experiència superior. El culte del jo es reflecteix també en el cos, en la possibilitat de canviar qualsevol part d’un mateix, i deixar de ser per aparentar ser. L’obstinació de viure les vides dels altres provoca l’efecte contrari; l’altre ja no existeix, ja no importa.

El lector serà propulsat cap al buit d’una existència que gira al voltant de l’individu i de les aparences, on trobarà les hipocresies i contradiccions del seu temps. Un món on veurem les conseqüències de les notícies falses i d’uns mitjans de comunicació servils amb el poder, on l’home no necessita d’amenaces externes perquè és el seu propi pitjor enemic.

Sobre nosaltres

Bambú Llibreria Infantil Infantil i Juvenil apropa la cultura als petits i joves de la nostra ciutat.

Contacta’ns

  • info@llibreriabambu.com
  • (+34) 658 70 75 78

Horari

Tots els dies: 10:00 – 20:30

Visita’ns

Carrer Volta, 38
Terrassa, 08224
Barcelona

Indicacions per arribar i mapes