CLUB DE LECTURA QUEER

A partir de setembre Bambú Llibreria amb col·laboració de la Biblioteca Central de Terrassa, La Revolta, la Llibreria Synusia I L’Associació LGTBIA+ de Terrassa ofereix als seus lector@s adults un club de lectura queer on la selecció dels llibres ha sigut a càrrec de Raúl Portero. 

Raúl Portero, Premi Terenci Moix de Narrativa per la seva novel.la “La vida que soñamos” i director de “Grímsey”, seleccionada en el Festival de cinema en Guadalajara i “La cançó pop”, va ser estrenada en Raindance.


Creiem que la literatura LGTBIQ és més necessària que mai. Creiem que no necessitem etiquetes, però potser pensem que no són necessàries perquè vivim a prop d’una gran ciutat – que se suposa que són més “oberts” que la resta – o perquè estem avançant en drets socials, però no podem oblidar la pujada de la dreta i sobretot de la ultradreta que  posa en perill els drets aconseguits gràcies a l’activisme i a les lleis aprovades pels governs progressistes. En un moment en què les agressions homòfobes – fins i tot els assassinats per aquesta causa – són cada vegada més freqüents, creiem que reivindicar la literatura LGTBIQ és necessària per entendre el món i no retrocedir en el que s’ha obtingut fins ara. Per aquest motiu hem seleccionat els següents llibres:

BELLÍSIMO HERVÉ “OLGA GUIRAO”

22 de setembre a les 18.00h (Biblioteca Central de Terrassa)

Amb la presència de  Connie Dagas, l’editora d’Egales i l’intervenció per telèfon de l’escriptora Olga Guirao, per parlar del llibre “Bellísimo Hervé”

Vull saber més!

“TAN SOLO EL FIN DEL MUNDO ” JEAN-LUC LAGARCE

20 d’octubre a les 19h (Bambú llibreria infantil i juvenil)

Amb la presència via zoom d’Alberto Rodríguez i Gonzalo Izquierdo editors de l’editorial Dos Bigotes, per parlar del llibre “Tan solo el fin del mundo”

Vull saber més!

“CON PEDIGREE ” ISABEL FRANC

24 de novembre a les 19h (Restaurant La Revolta)

Amb la presència de l’escriptora Isabel Franc, per parlar del llibre “Con Pedigree” de la editorial Egales.

Vull saber més!

“MENTRE DURIN LES ESPELMES” JOSEP RODRÍGUEZ I FERRER

15 de desembre a les 19h (Bambú llibreria infantil i juvenil)

Amb la presència de l’escriptor Josep Rodríguez i Ferrer, per parlar del llibre “Mentre durin les espelmes” de l’editorial Voliana Edicions.

Vull saber més!

“A LA CONQUISTA DEL CUERPO EQUIVOCADO” MIQUEL MISSÉ

26 de gener a les 19h (Llibreria Synusia)

Amb la presència de l’escriptor Miquel Missé, per parlar del llibre “A la conquista del cuerpo equivocado” de l’editorial Egales.

.

Vull saber més!