CLUB DE LECTURA INFANTIL

CLUB DE LECTURA D’ÀLBUM IL·LUSTRAT PER A NENS I NENES D’ENTRE 6 I 8 ANYS APROX.

Explorem àlbums il·lustrats! A partir de la lectura compartida d’àlbums il.lustrats, descobrirem tots els elements que conformen aquests tipus de llibres. El text i la il·lustració  es fusionen de moltes maneres creant peces molt riques i complexes. Hem de prestar una especial atenció a la lectura i a les imatges que també es poden llegir. L’àlbum il·lustrat ha viscut una eclosió en l’última dècada i és un dels gèneres en què més s’està innovant dins l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. A més, és molt idoni per introduir als nens i nenes a la lectura i comprensió lectora. Per aquest motiu proposem fer una lectura compartida i una conversa amb els aspectes més destacats de l’àlbum. Després d’aquesta lectura conjunta, els nens i nenes el llegiran a casa per tal d’arribar a una comprensió més profunda. A la següent sessió reprenem el debat amb els aspectes que hagin sortit de la relectura i comencem una de nova. Una invitació per fer volar la imaginació!!

CLUB DE LECTURA CÒMIC PER A NENS I NENES D’ENTRE 6 I 8 ANYS APROX.

El còmic és un gènere que agrada molt als més petits i tenim la sort que cada cop hi ha una oferta més gran i de qualitat tant en les il·lustracions com les històries que narren. L’objectiu principal de la lectura és que ha de divertir i entretenir per trobar el plaer de la lectura. I un cop trobat, despertar per sempre el lector que porten a dins.
La finalitat d’aquest club és donar autonomia lectora al nen. El format és molt atractiu i fa que augmenti les ganes de llegir. Igualment, és un bon recurs per treballar la comprensió lectora. A més de fomentar la imaginació i la creativitat del nen. Si vols que llegeixin? Dona’ls un còmic.

CLUB DE LECTURA INFANTIL PER A NENS I NENES D’ENTRE 9 I 12 ANYS APROX.

T’agrada llegir? Vols compartir amb altres companys totes les idees i emocions que tens al cap quan tens un llibre a les teves mans? La nostra intenció és compartir lectures (narrativa, còmic…), aprendre i fomentar l’esperit crític dels participants. Tot això ho farem, amb un ambient amigable i divertit on tots tindrem en comú l’amor pels llibres. Convidarem autors i editors que ens aportin una visió més àmplia de les lectures. Crearem un espai de respecte, escolta activa i empatia.Una trobada creativa per compartir i enriquir l’experiència lectora.