CLUB DE LECTURA 9 A 12 ANYS

T’agrada llegir? Vols compartir amb altres companys totes les idees i emocions que tens al cap quan tens un llibre a les teves mans? La nostra intenció és compartir lectures (narrativa, còmic…), aprendre i fomentar l’esperit crític dels participants. Tot això ho farem, amb un ambient amigable i divertit on tots tindrem en comú l’amor pels llibres. Convidarem autors i editors que ens aportin una visió més àmplia de les lectures. Crearem un espai de respecte, escolta activa i empatia.Una trobada creativa per compartir i enriquir l’experiència lectora.

Sessió 1 – Divendres 7 octubre 18:30h

L’Olga i l’estranya criatura sense nom de Elise Gravel. Blackie Books.

Començarem aquest club de lectura amb el primer llibre d’una col·lecció molt divertidíssima on comentarem i ens ho passarem genial amb el llibre “L’Olga i l’estranya criatura” d’Elise Gravel. L’Olga és una apassionada dels animals. Ella vol ser una zoòloga molt important i està tota segura que sortirà a tots els mitjans de comunicació. Però la seva vida canvia totalment quan un dia quan intentava juga al Monopoly amb la seva millor amiga la Rita la seva aranya que viu sota la pica del bany escolta un soroll al cubell de la brossa i es troba a una increïble criatura. Un llibre molt divertit, original que t’enganxa des del primer moment.

Sessió 2 – Dimarts 8 novembre 18:30h

Tristràs de Iban Barrenetxea. Nórdica infantil.

Tristràs és un jove músic ambulant que va tocant amb la seva flauta de poble en poble amb el seu increïble barret i les seves sabates polsoses.
Però un matí, de cop i volta es troba a tres padrines, li donen tres regals una corda, una espelma i li llegeixen el seu destí d’una manera poc higiènica. Aquestes padrines li diuen que passarà per perills, aventures i una gran bèstia de color vermell.
Les aventures d’aquest flautista t’endinsarà al món dels contes clàssics. És un llibre de fantasia, elements màgics, entranyable i molt divertit amb personatges molt peculiars. Els quatre primers que comprin el llibre tindran la gran sort de tenir el llibre signat i il·lustrat per l’escriptor Iban Barrenetxea. En aquesta sessió tindrem la presència de la Nùria Albesa de l’editorial Nórdica infantil.