NO PARECES GAY

Resum:

No pareces gay ,era al principi un treball de TFG, i va tenir tanta repercussió a Alemania que va arribar a ser la veu cantada del col·lectiu Queer que volia. Avui en dia, l’homofòbia continua amagada en frases benintencionades fins i tot en el teu cercle d’amistats. Com et sents a l’hora d’escoltar-les? Amb en Julius l’escriptor d’aquest llibre, podràs fer un recorregut il·lustrat per la seva vida, temors, pensaments, com va sortir de l’armari, el seu primer amor i molt més. Aquest és un viatge autobiogràfic en contra l’homofòbia que inclou bones dosis de sarcasme, esperança i realitat. Com la vida mateixa. Reivindica les situacions homòfobes que pateixen cada dia el col·lectiu LGTBQ+ i ho fa des d’una perspectiva molt personal, com si fos un diari.

Autor: Julius Thesing

Il·lustrador:   Julius Thesing

Editorial: Editorial Pez Dorado

Publicació: Madrid, 2023

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: