REI I REI

Resum:

Una vegada hi havia un príncep hereu que no tenia ganes de casar-se, però la vella reina, que ja volia jubilar-se, va començar a buscar una parella adequada per al seu fill. Però un dia de cop i volta, per fi el cor del príncep va fer un bot! Aquest és un conte de fades modern que celebra l’amor en to festiu i alegre. Aquest clàssic contemporani es va publicar originalment l’any 2000. Des de llavors, no ha deixat de donar voltes pel món i s’ha convertit en un dels primers llibres infantils sobre temes d’inclusió i diversitat.

Autora: Linda de Haan

Il·lustrador: Stern Nijland

Editorial: Entredos

Publicació: Barcelona,2023

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: