PARDALETA

Resum:

Aquesta es la història de com la Pardaleta va entrar a la vida de la Raquel. No de cop, sinó de manera lenta i subtil, primer als passadissos de l’institut, després als assajos de teatre. Només la coneix de vista, però compta els dies que falten per tornar a trobar-se-la i comença a fixar-se en petitíssimes coses. Comença a preguntar-se: “Quina és la distància que permet estar separat d’algú sense donar a entendre que no es vol cap distància?
Aquesta novel·la gràfica ens apropa una història sobre canvis en l’adolescència, sobre la descoberta de la pròpia identitat en un moment de moltes preguntes amb respostes molt confuses, i ens parla, sobretot, de l’amor. Una història que reivindica i dona visibilitat a l’amor LGTBIQ+. Es candidat al premi llibreter 2023.

Autora: Joana Estrela

Il·lustradora: Joana Estrela

Editorial: Editorial Meraki

Publicació: Barcelona, 2023

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: