JOANA BIARNÉS-VALENTA COM TU

Resum:

Joana Biarnés (Terrassa,1935-2018) va descobrir que volia ser fotògrafa ajudant al seu pare, que era periodista esportiu, al laboratori. Tot i l’hostilitat que va trobar al llarg de la seva carrera només pel fet de ser dona (com quan un àrbitre va aturar un partit perquè ella no en fes fotos), Biarnés es va convertir en una reportera gràfica intrèpida i imparable, que sovint feia l’impossible per aconseguir la foto que volia. Aquest llibre aplega la infantesa de la reportera, així com els punts clau de la seva carrera, com quan va fotografiar els Beatles, Dalí … Al final del llibre també trobaràs curiositats i informació extra sobre l’època.

Autor: Natàlia Cerezo

Il·lustrador: Roser Calafell

Editorial: La Galera

Publicació: Barcelona, 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: