CLUB DEL CÒMIC

El còmic és un gènere que agrada molt als més petits i tenim la sort que cada cop hi ha una oferta més gran i de qualitat tant en les il·lustracions com les històries que narren. L’objectiu principal de la lectura és que ha de divertir i entretenir per trobar el plaer de la lectura. I un cop trobat, despertar per sempre el lector que porten a dins.
La finalitat d’aquest club és donar autonomia lectora al nen. El format és molt atractiu i fa que augmenti les ganes de llegir. Igualment, és un bon recurs per treballar la comprensió lectora. A més de fomentar la imaginació i la creativitat del nen. Si vols que llegeixin? Dona’ls un còmic.

Sessió 1 – Dissabte 8 octubre 11:00h

4 Cobais Mutants d’Artur Laperla. Editorial Harperkids.

Amb aquesta lectura ens divertirem amb una esbojarrada història de l’autor i il·lustrador Artur Laperla. Primerament, farem la sessió del club on comentarem el còmic. La història tracta d’uns animals que han estat criats en un laboratori. La Bròquil, la Borrissol, en Samsó i en Cuquíssim van ser víctimes de diversos experiments, però van aconseguir fugir del seu captiveri. Ara són cobais mutants i fugitius. Una nit de tempesta, els nostres amics estan buscant menjar quan, de sobte, troben una nota de segrest: «Tenim en Pantaleone. No facis res i espera instruccions. XXX» Qui és en Pantaleone? La taca vermella que hi ha a la nota, és de sang o de salsa de tomàquet? I què hi feia, la nota, a la porta de la Pizzeria. L’únic que saben és que, en algun lloc, hi ha algú retingut contra la seva voluntat que necessita l’ajuda dels 4 COBAIS MUTANTS, i que, gràcies a ells, el bé triomfarà. A continuació, amb la presència de l’autor farem un taller creatiu “Dibuixa la cinquena cobai”. Presentarà la col·lecció i el tercer títol que surt de novetat al setembre. Artur Laperla és un dels referents en el món del còmic i, en l’àmbit infantil, ha conquistat a milers de nens amb títols com Super Patata, el Fèlix i la Calcita i amb aquesta divertidíssima col·lecció de les 4 COBAIS MUTANTS

Sessió 2 – Dissabte 5 novembre 11:00h

Les vacances d’en Martí de Marc Brocal. Bang Edicions

Un club de lectura molt especial on començarem comentant Les vacances d’en Martí de l’autor i il·lustrador Marc Brocal. L’estiu és la millor època de l’any. Les classes s’han acabat, els dies són més llargs i és quan en Martí pot per fi anar al camp a passar temps amb el seu avi. Perdre’s al bosc, les excursions al riu, la caça de dinosaures, visites d’extraterrestres i lluites a mort amb monstres mitològics són només algunes de les coses que en Martí pot fer amb el seu avi gràcies al llibre màgic que passa de generació en generació. A continuació, amb Marc Brocal farem un taller Mamut molt creatiu. Mamut és una col·lecció de còmics de Bang edicions que ha sigut dissenyada i pensada exclusivament pels més petits. Són títols per entusiasmar tant els nens i nenes com als pares. Estàs a punt per a l’aventura?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: