Eleanor & Park

Resum:

Aquesta és la història de dos nois adolescents l’Eleanor i en Park. En Park Sheridan, és un noi estatunidenc amb l’ascendència coreana irlandesa-americana i l’Eleanor Douglas és una noia pèl-roja, tímida i solitària on arriba d’una mudança a l’institut on estudia en Park. Ells es coneixen al bus de camí a l’institut i, a poc a poc, en aquests trajectes començarà una relació més intima i transcendent on comparteixen els seus gustos i aficions on descobreixen valors com l’amistat, la companyia, l’afecte i l’arribada del primer amor.

Autora: Rainbow Rowell

Editorial: Alfaguara

Publicació: Barcelona, 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: