Piruetas

Resum:

Aquest llibre ens explica la vida de la Tillie Walden, on durant deu anys la seva vida era el patinatge artístic. S’aixecava a tren d’alba per entrenar, després de les classes tornava un altre cop a l’entrenament i passava els caps de setmana fent competicions a pistes de gel a tot arreu. El patinatge era una peça clau de la seva identitat, un refugi segur on desconnectar de l’estrès del col·legi, el bullying i la seva família. Amb el pas del temps, va començar l’institut, i va començar a interessar-se per l’art, es va enamorar de la que seria la seva primera xicota i va començar a qüestionar-se com encaixar el tancat món del patinatge artístic amb la seva vida. Una novel·la gràfica emotiva i captivadora.

Autora: Tillie Walden

Il·lustradora: Tillie Walden

Editorial: La Cupula

Publicació: Madrid, 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: