Amb la Tango són tres

Resum:

Aquest mes ha sortit la reedició d’aquest àlbum tan entranyable basat en una història real que convida a la reflexió i la tolerància. Aquesta història va succeir al zoo de Central Park de Nova York. El Roy i el Silo són dos pingüins mascles que junts construeixen un niu per acollir un nou membre per a la família. Un cuidador en posa un ou i, immediatament, fan torns per incubar-lo. D’aquest ou, neix la Tango. Aquí es parla de famílies, es planteja que no sols n’hi ha un model. Una família diferent que nada, salta, juga a l’estany i és feliç.

Autor: Justin Richardson i Peter Parnell

Il·lustrador: Henry Cole

Editorial: Kalandraka

Publicació: Pontevedra, 2022

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: