Las chicas son guerreras. 26 rebeldes que cambiaron el mundo.

Resum:

Aquest àlbum il·lustrat és un recull de 26 dones que van canviar el món. Dones que han trobat un lloc a la història com, per exemple, Hipàtia d’Alexandria, Mary Shelley, Marie Curie, Virginia Woolf, Coco Chanel, Clara Campoamor, Agatha Christie, Amelia Earhart, Frida Khalo, Simone de Beauvoir, Audrey Hepburn, Rosa Parks, Jane Goodal, Lady Gaga o Malala Yousafzai.

Fins i tot, malauradament, són totalment desconegudes o menys conegudes com a Ada Byron, Nellie bly, Lottie Dod, Alice Guy, Ángela Ruiz Robles, Irene Sendler, Nancy Wake, Hedy Lamarr, Susan Sontag, Annie Leibovitz o Valentina Tereshkova.

Amb les il·lustracions molt visuals i meravelloses de la Núria Aparicio. Més les explicacions molt amenes d’Irene Cívico i el Sergio Parra descobrim les fascinants històries de dones conegudes, i no tan conegudes, per poder conèixer més a fons la seva història i fer justícia històrica. Recordar dones que han marcat diversos camps i son exemples a seguir per superar les barreres del món. Cal destacar, un contingut extra, una línia cronològica per ubicar les 26 dones que protagonitzen el llibre.

Autors: Irene Cívico i Sergio Parra.

Il·lustradora: Núria Aparicio

Editorial: Montena

Publicació: Barcelona, 2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: