Intrèpides. Els excepcionals viatges de 25 exploradores.

Resum:

Intrèpides recupera els viatges de 25 dones exploradores, moltes d’elles oblidades amb el transcurs dels anys. Seguint els seus passos aprendrem com van superar les seves pors, com van aconseguir pujar les muntanyes més altes, recórrer el món a peu, en bicicleta, viatjar a l’espai, travessar volant oceans i continents, sobreviure en el desert o baixar a les profunditats del mar… Algunes van arribar a la seva meta i d’altres no, però el que importa és el camí que van recórrer i com el seu viatge les va canviar per sempre. Van ser dones decidides i valentes, van fer reptes que semblaven impossibles i van deixar enrere prejudicis de l’època. No van complir el paper que la societat els tenia per elles, eren dones que van perseguir el seu somni. Cristina Pujol Buhigas, amb les il·lustracions de Rena Ortega, ha fet una biografia fascinant per recórrer i descobrir aquelles intrèpides que es van avançar fent coses impensables per la seva època.

Autora: Cristina Pujol Buhigas

Il·lustradora: Rena Ortega

Editorial: Pastel de Luna

Publicació: Espanya, 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: