Sombras

Resum:

Forma part d’una trilogia on la protagonista és la mateixa nena. Aquesta trilogia ha sigut anomenada per la mateixa autora com la Trilogia del límit. Cada història és independent i té diferents formats. Són diferents investigacions per part de l’autora en la seva experiència creativa. Aquest àlbum és mut: dona espai a la imaginació del lector de manera que pugui experimentar diferents emocions. Es desenvolupa a unes golfes plenes d’objectes il·luminats amb la llum d’una bombeta i amb una nena amb moltíssima imaginació. La nena entra en un món imaginari, creat totalment per ella, on les joguines cobren vida. La història acaba quan la llum s’apaga.

Autora: Suzy Lee

Editorial: Barbara Fiore

Publicació: Granada, 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: