La piscina

Resum:

Àlbum mut on les il·lustracions fetes a llapis per part de l’autora coreana ens submergeixen dins d’una piscina pública. Ens trobem un nen que està dret davant de la piscina observant tota la multitud de gent que s’està banyant. Busca el lloc més tranquil per nadar, però té por. Finalment, es decideix, fa el salt i apareix una nena amb el mateix neguit que ell. Junts comencen a nedar i se submergeixen a la piscina. Cada cop es va transformant en un paradís submarí amb unes criatures molt maques i comencen una aventura. Finalment, tornen a la superfície molt il·lusionats per haver superat la seva por i fet una bona feina. Aquest àlbum vol transmetre que fora dels llocs del teu dia a dia pots descobrir la màgia i sempre pot haver-hi algú que et pot acompanyar. Una gran imaginació pot fer que una piscina pública tingui accés a un món fantàstic. Aquest àlbum, volem destacar que va més enllà de l’aparent senzillesa de la història i de la bellesa de les il·lustracions, ja que està ple de múltiples lectures i missatges on un adult pot veure amb els seus ulls i un infant pot gaudir de la seva imaginació.

Autora: Ji Hyeon Lee

Editorial: Barbara Fiore

Publicació: Granada, 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: