Claro de luna (Yue Guangguang)

Resum:

Àlbum de l’autor Qingyuan Huang i l’il·lustrador Peilong Liang està escrit en xinès i és compon de 43 narracions, cançons i històries curtes en forma de vers dirigits a nens a partir de 6 anys. La temàtica és sobre els camps del sud de la Xina on provenen els autors del llibre. L’àlbum està traduït a l’espanyol, però amb l’originalitat que hi ha els poemes en xinès i en pinyin (sistema de transcripció fonètica de l’escriptura xinesa a l’alfabet llatí) per realitzar la seva lectura en la seva forma original i apropar aquest idioma mil·lenari als més petits.

Autora: Qingyun Huang

Il·lustrador: Peilong Liang

Editorial: Faktoría K de Libros

Publicació: Pontevedra, 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: