Bocchi + Pocchi. Història de dos mitjons

Resum:

L’autor japonès Noriko Matsubara es dirigeix als més petit de la casa amb aquest àlbum tan entranyable. Destaca els valors, l’amistat i el respecte als grans. Els protagonistes de la història són dos mitjons que han de superar diferents reptes inesperats, però amb el treball en equip resolen favorablement els problemes que van sorgint. A més, cal destacar que l’autor del llibre s’ha inspirat en la seva infantesa on observava la seva àvia sargint mitjons. Vol fer un homenatge a la seva àvia. És un llibre perfecte per compartir entre germanets. Al final del llibre tenim unes instruccions per crear Bocchi i Pocchi fent punt. Pots crear els teus Bocchi i Pocchi!!!

Autora: Noriko Matsubara

Editorial: Tramuntana

Publicació: Girona, 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: