Atascado

Resum:

L’autor i il·lustrador japonès Shinsuke Yoshitake retrata i il·lustra una escena de la vida quotidiana d’un nen on la transforma en un moment molt divertit on destaca la seva determinació per valdre’s per si mateix. El nen vol despullar-se per si mateix quan es prepara per anar al bany, però el protagonista es queda atrapat en la seva pròpia samarreta. En un principi té por, tanmateix a continuació comença a imaginar tot el que haurà de superar al llarg de la seva vida per estar encallat en la seva samarreta. No només farà una vida normal sinó, arribarà a fer coses extraordinàries. Finalment, la seva mare l’ajudarà, així i tot quan aconsegueix superar l’obstacle apareix un altre: posar-se el pijama. L’autor amb molt humor i senzillesa ens fa un recordatori de com superar les dificultats. És un àlbum tant per adults com per a molt petits que enganxa per la seva originalitat i enginy on els nens es poden sentir identificats i els pares pel seu paper de pacients pares.

Autor: Shinsuke Yoshitake

Editorial: Barbara Fiore

Publicació: Granada, 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: