Abrazos

Resum:

L’autor taiwanès Jimmy Liao narra la història d’un lleó que es troba en una pradera descansant i li cau a sobre un llibre. En aquest llibre és el mateix àlbum il·lustrat que estem comentant, és a dir, l’àlbum està a dins del mateix àlbum. El lleó comença a llegir, comença a observar a gent i animals que es fan una forta abraçada. Al principi al lleó no li agrada gens, però, a poc a poc, s’adona que hi ha una part dolça. De mica en mica, li van agradant les abraçades i es pregunta a si mateix si alguna vegada hi ha experimentat aquest sentiment que transmeten les imatges. L’autor ens fa reflexionar adults i a nens sobre l’amor, l’amistat i el dolor: sentiments presents en el nostre dia a dia i que arribar a comprendre’ls és molt difícil.

Autor: Jimmy Liao

Editorial: Barbara Fiore

Publicació: Granada, 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: