OFF

Resum:

Àlbum molt particular que parla sense embuts i sense paraules sobre els riscos de l’energia nuclear. Mitjançant una seqüència d’imatges evocatives narra com una nena aconsegueix retornar la vida a un paisatge àrid i estèril, fruit dels efectes de l’energia nuclear. Parla de les conseqüències destructores i planteja com el cicle natural pot fer recuperar el seu hàbitat.
Una història molt personal que dona peu a moltes lectures i permet reflexionar sobre el potencial dels humans per canviar el món que ens envolta. Inspirat a com va viure l’autor la tragèdia de Txernòbil quan tenia deu anys i com la va recordar vint-i-cinc anys més tard, després del desastre de Fukushima. A la web de l’editorial pots descarregar la guia didàctica:  https://www.editorialflamboyant.com/ca/libro/off-2/

Autora: Xavier Salomó

Pàgines: 56

Format: 19.5×25 cm

Editorial: Flamboyant

Publicació: Barcelona, 2020

ISBN: 9788417749286

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: