Herois de la natura

Resum:

L’autor ha volgut recopilar el testimoni de 20 persones catalanes que tenen un vincle molt estret amb la natura i que han ajudat a entendre-la, protegir-la i cuidar-la. Herois de la natura de casa nostra, persones que han ajudat i ajuden el nostre planeta en diferents àmbits: investigacions, exploracions, recuperació d’espècies, alimentació… En definitiva, científics, activistes, ecologistes, pagesos, nutricionistes… que lluiten davant l’amenaça del canvi climàtic. Aquest llibre mostra el testimoni de persones concretes que amb la seva lluita, esforç i dedicació han aconseguit millorar el nostre entorn. La finalitat d’aquest llibre és fer conèixer millor entre la gent jove aquests personatges i recordar que tots hauríem de ser els guardians de la Terra.

Autor: Joan de Déu Prats

Il·lustradora: Gemma Capdevila

Pàgines: 126

Format: 17×24 cm

Editorial: Cossetània

Publicació: Barcelona, 2021

ISBN: 9788413560816

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: