Calpurnia

Resum:

Basat en la novel·la juvenil “La evolución de Calpurnia Tate” de Jacqueline Kelly. Arriba el primer volum del còmic Calpurnia de la mà de Daphné Collington. És l’estiu de 1899 a Caldwell, Texas. Calpurnia té onze anys i sis germans. Està plena d’inquietuds i és difícil ser una jove amb curiositats en aquella època, però Calpurnia té el seu avi que és naturista. Ella vol aprendre d’ell i comença a descriure en el seu diari tot el que veu en el seu entorn. Observa i estudia les formigues, les cuques de llum, les llagostes… També es pregunta per què els gossos tenen celles, perquè hi ha llagostes grogues i verds… La seva mare vol que sigui una autèntica dama, però la jove Calpunia vol trobar la seva pròpia identitat, afrontar-se a les dificultats de ser una adolescent i de ser una dona a la seva època. Reflexa molt bé la seva insaciable curiositat i, pot ser, la ciència sigui el camí fins a una llibertat poc comú en aquella època.

Autora: Daphné Collignon (Basat en la novel.la de Jacqueline Kelly)

Traductora: Inés Mesonero

Pàgines: 96

Format: 21×27.5 cm

Editorial: Libre Albedrio

Publicació: Almería, 2021

ISBN: 9788412405200

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: